Soorten tafellampen

Eigenlijk zijn tafellampen wel in elke kamer te vinden in huis. Ook op de werkplek is een tafellamp onmisbaar. Ze zorgen in eerste instantie niet alleen voor voldoende licht, maar ook nog voor wat aankleding op de eettafel, het bureau of bijvoorbeeld het nachtkastje. Tafellampjes zijn op www.directlampen.nl/tafellampen in allerlei soorten maten, materialen en stijlen verkrijgbaar. Voor iedereen is er dus wel een geschikte tafel lamp.

Persoonlijk vind ik een goede, maar vooral stijlvolle tafellamp voor op mijn bureau (in de slaapkamer) erg belangrijk, omdat ik veel tijd doorbreng achter mijn bureau voor mijn studie en als ik online bezig ben. Neem bijvoorbeeld de robuuste bureaulamp uit de Do serie, in het mintgroen. Ik houd wel van een opvallend kleurtje en een handig voordeel van deze lamp is, dat er heel veel beweging in de lamp zit. Hij is namelijk draai- en kantelbaar, maar ook in hoogte verstelbaar, zodat qua lichtval er van alles mogelijk is. De tafellamp is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en oud roze.

7645G-3

Voor op de werkplek is bijvoorbeeld de stijl industrieel vaak gewenst. De kleuren wit, grijs en zwart passen hier goed bij. Een goed voorbeeld van zo’n lamp is de bureaulamp uit de Jack serie, in een warme kleur grijs. Deze tafel lamp kan in veel verschillende standen worden gezet, is vervaardigd uit metaal (het materiaal dat typerend is voor de stijl industrieel) en heeft een (grote) E27 fitting, zodat alle type lichtbronnen (dus gloeilamp, spaarlamp of ledlamp) mogelijk zijn.

Voor degenen die van modern en strak design houden zijn er ook voldoende tafel lampen te vinden. Neem bijvoorbeeld de design bureaulamp uit de Bronq Clarke serie, in het zwart. Deze tafellamp is uitgevoerd in zwart kunststof en voorzien met handige gadgets. In de voet zit bijvoorbeeld een USB poort en op de staande arm bevindt zich een digitale klok, waarop de datum, het tijdstip en de temperatuur vermeldt worden. En met de touchdimmer kun je gemakkelijk de lamp bedienen. Hij is ook verkrijgbaar in de kleur wit, dus zowel geschikt voor man/jongen als vrouw/meisje.

7537ZW-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>